Επαγγελματικες συμβουλες και υπηρεσιες για Ακινητες Ιδιοκτησιες

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά αυτόνομων ή πλήρως ολοκληρωμένων υπηρεσιών, ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η κατοικία διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Από τα παλιά χρόνια ο άνθρωπος είχε την ανάγκη της δημιουργίας του προσωπικού του χώρου ανάλογα με τις ανάγκες και το χαρακτήρα του.

Η κατοικία σας πρέπει να αντιπροσωπεύει το χαρακτήρας σας, με απώτερο σκοπό να σας εξασφαλίζει άνεση και ευτυχία. Η ορθή διαμόρφωση των χώρων και η κατάλληλη διακόσμηση, χαρίζουν ώρες χαλάρωσης, διασκέδασης, δημιουργίας και συγκέντρωσης.

Θεωρούμε ότι με τη σωστή διαμόρφωση και διακόσμηση του χώρου σας, θα εξασφαλίσετε ορθολογική ροή ενέργειας και αρμονία στη ζωή σας. Τελικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε χώρους που αντανακλούν το δικό σας προσωπικό γούστο με την υπόσχεση καλύτερης ποιότητας ζωής.

Στηριζόμενοι στην πιο πάνω φιλοσοφία, δημιουργήσαμε την εταιρεία μας το 2007. Έκτοτε με τις καινοτόμες ιδέες, τον έξυπνο εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό, το εξαιρετικό στυλ, τις σύγχρονες εφαρμογές και τεχνικές και την ομαλή εκτέλεση και παράδοση των έργων, έχουμε αποκτήσει πληθώρα ευχαριστημένων πελατών.

Εγγυόμαστε καλαισθησία, καινοτομία και επαγγελματισμό στο σχεδιασμό και την κατασκευή εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Αν το σπίτι σας, ο κήπος σας, ο χώρος εργασίας σας δεν σας εκφράζει, τότε μία είναι η λύση, «Armonia Design», για αρμονία στη ζωή σας.

teamΗ ομάδα της εταιρείας μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες που συνδυάζουν το ταλέντο τους, τις ικανότητες και την εμπειρία τους για να εξασφαλίσουν πρωτοποριακό σχεδιασμό και σύγχρονες κατασκευαστικές μεθόδους. Η ποιότητα των υπηρεσιών μας προέρχεται από την εμπειρία των ατόμων που δεσμεύονται να φέρουν εις πέρας την ολοκλήρωση του έργου και από την κορυφαία σχεδίαση με τη δυνατότητα λεπτομερούς παρουσίασης κατασκευής και εγκατάστασης. Η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη είναι η επιβράβευση της δουλειάς μας.

Η ομάδα μας ειδικεύεται στο να προσφέρει τις πιο δημιουργικές λύσεις, τον πιο έξυπνο σχεδιασμό και την γρήγορη κατασκευή μοναδικών έργων ποιότητας που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας. Πιστεύουμε ότι πέραν του αισθητικού παράγοντα που σαφώς διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του χώρου σας, σημαντική παράμετρος είναι και η λειτουργικότητα. Στόχος μας είναι όχι μόνο να ικανοποιήσουμε τις ισχύουσες απαιτήσεις, αλλά και τις μακροπρόθεσμες ανάγκες. Προσφέρουμε έξυπνες λύσεις και σας ενημερώνουμε για τις δυνατότητες διαμόρφωσης, μετατροπής και κατασκευής που έχετε.

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί εξελιγμένα λογισμικά προγράμματα για την παρουσίαση του σχεδιασμού (κατόψεις, όψεις και 3D σχεδιασμό) με τη δυνατότητα επιλογής υλικών μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ώστε ο σχεδιασμός να μην διαφέρει από το τελικό αποτέλεσμα. Με απλά λόγια ο πελάτης γνωρίζει επακριβώς πριν από την έναρξη των εργασιών ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα μας δίνει καλαίσθητες και έξυπνες λύσεις προσαρμοσμένες στον προϋπολογισμό που εσείς θέτετε, κάνοντας τα όνειρα σας πραγματικότητα. Η εταιρεία μας παραμένει πιστή στη διεκπεραίωση του έργου, ικανοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τις δικές σας ανάγκες και φιλοδοξίες.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων συναντήσεων η ομάδα μας αναγνωρίζει το προσωπικό σας γούστο και καθορίζονται εξαρχής οι στόχοι σχεδιασμού, ο προϋπολογισμός και το χρονοδιάγραμμα του έργου. Ακολούθως η ομάδα μας, σας παρουσιάζει τον σχεδιασμό και τις λύσεις που προτείνει. Αφού δοθεί η τελική έγκριση και επιλεγούν τα βασικά υλικά, τότε δίνουμε ακριβή κοστολόγηση και χρονοδιάγραμμα του έργου και μετά από κοινή συμφωνία οι εργασίες ξεκινούν.

Επινοηθηκε απο οραματιστες, διεκπεραιωνεται απο επαγγελματιες.

Για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα, θα πρέπει να συνεργαστείτε με μια εταιρεία που μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες για την επίτευξη του στόχου σας. Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά αυτόνομων ή πλήρως ολοκληρωμένων υπηρεσιών, ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις.

services

Κατασκευαστικες Υπηρεσιες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την κατασκευή νέων μεμονωμένων κατοικιών, οικιστικών συγκροτημάτων, εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων. Παράλληλα αναλαμβάνουμε την επισκευή και ενίσχυση υφιστάμενων κατασκευών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τους εφαρμοζόμενους κανονισμούς. Χρησιμοποιώντας οπλισμένο σκυρόδεμα, μεταλλικές ή ξύλινες κατασκευές επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, το οποίο είναι συνάρτηση της ασφάλειας, της οικονομίας και της αισθητικής.

Αναπόσπαστο μέρος των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία μας, είναι ο έλεγχος υφιστάμενων κτιρίων, ο εντοπισμός των προβλημάτων που παρουσιάζουν και η εξεύρεση λύσεων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο εξοπλισμό για τον εντοπισμό και τη διόρθωση τυχόν προβλημάτων (π.χ διαρροές) του σπιτιού σας, χωρίς άσκοπες παρεμβολές και περιττά έξοδα.

Εξευρεση επενδυτικων προτασεων

Η εταιρεία μας παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη και καθοδήγηση για νέους επενδυτές που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στο νησί μας. Με τις καθοδηγητικές συμβουλές, με την εμπειρία και τη γνώση των οικονομικών και νομικοτεχνικών παραγόντων που επικρατούν στο νησί μας, εγγυόμαστε σίγουρη, κερδοφόρα και ασφαλισμένη επένδυση. Η εταιρεία μας θα σας αποτρέψει από λανθασμένες κινήσεις, εξασφαλίζοντας έτσι την προστασία του επενδυτικού σας κεφαλαίου και του κύρους σας.

Υπηρεσιες ενημερωσης

Η εταιρεία μας παρέχει στους ιδιοκτήτες και στους υποψήφιους αγοραστές ακριβή αποτύπωση και ενημέρωση της κατάστασης του κτιρίου, ώστε να ληφθούν οι σωστές και συμφέρουσες αποφάσεις. Ενημερώνουμε τους ιδιοκτήτες και τους επενδυτές για τα οφέλη και τα μειονεκτήματα της συγκεκριμένης ιδιοκτησίας, βοηθώντας τους να κατανοήσουν την αξία των περιουσιακών τους στοιχείων.

Υπηρεσιες συντονισμου και οργανωσης

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την ολοκλήρωση του έργου σας. Με την επίβλεψη, την οργάνωση και το συντονισμό του εργοταξίου, σας εγγυόμαστε σωστή διαχείριση ποιότητας, χρόνου και χρημάτων. Με τους επαγγελματίες που έχουμε στη ομάδα μας, σας εγγυόμαστε ομαλή ροή των εργασιών με παροχή επιτόπου κατασκευαστικών λύσεων και άριστο αποτέλεσμα.

Εσωτερικη ανακαινιση

Με τους έμπειρους διακοσμητές εσωτερικών χώρων που συμπεριλαμβάνονται στην ομάδα μας, θα σας χαρίσουμε χώρους καλαίσθητους και όμορφους ανάλογα με το δικό σας γούστο.

Εσωτερικος σχεδιασμος και διακοσμηση επιχειρησεων

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην παροχή υπηρεσιών σχεδιασμού και διακόσμησης εμπορικών κέντρων, χρηματοοικονομικών οργανισμών, ασφαλιστικών γραφείων, κέντρων υγείας, εστιατορίων, καφετεριών και καταστημάτων λιανικής πώλησης. Η ομάδα μας αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την εύρεση λύσεων και την παρουσίαση των προτάσεων σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις, τον προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα του πελάτη.

Εσωτερικος και εξωτερικος σχεδιασμος

Οι πρωτοποριακός σχεδιασμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, και οι έξυπνες λύσεις που προτείνει η ομάδα μας θα ικανοποιήσουν όλες σας τις απαιτήσεις και φιλοδοξίες. Παρέχουμε αισθητική, ασφάλεια και λειτουργικότητα στο χώρο σας, μέσω της σωστής τοποθέτησης των επίπλων, των χρωματικών επιλογών και των διακοσμητικών στοιχείων που σας προτείνουμε. Προσφέρουμε ιδέες για ποιοτική διακόσμηση και ενσωμάτωση έργων τέχνης στο χώρο σας που να αντιπροσωπεύουν το χαρακτήρα και το γούστο σας.

Ηλεκτρομηχανολογικες υπηρεσιες

Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις ηλεκτρομηχανολογικών υπηρεσιών. Οι προτάσεις που καταθέτουμε αποτελούν συνάρτηση της ενεργειακής απόδοσης, της ποιότητας και της ελάχιστης κατανάλωσης. Μαζί με τις προτάσεις μας σας ενημερώνουμε για την τρέχουσα νομοθεσία και τις επιχορηγήσεις που προσφέρει το κράτος. Σε γενικές γραμμές σας ενημερώνουμε για τις κατάλληλες επιλογές που έχετε, εξασφαλίζοντας την κορυφαία ποιότητα διαβίωσης και υγιεινής στο χώρο σας.

gal-hotels
Καφεστιατόρια – Ξενοδοχεία
gal-houses
Οικείες & Κήποι
gal-shops
Καταστήματα
gal-offices
Επιχειρήσεις

award-epa-2015

Παναγη Λαππα 16, Λεμεσος, ΚΥΠΡΟΣ

Τηλέφωνο: 25 737780, Φαξ: 25 737785

Email: armonia.design@cytanet.com.cy, info@armoniadesign.com.cy